четвер, 13 листопада 2008 17:09

Сергія Артеменка шукають люди, яким він допоміг

Шукаєте рідних і близьких людей, колишніх однокласників чи одногрупників, з якими втратили зв"язок, — тоді надсилайте свої історії, фотографії до "Пошукової служби "ГПУ". Вкажіть зворотну адресу, контактні телефони. Ми зв"яжемося із вами, коли людина відгукнеться.

Листи надсилайте на адресу: "Пошукова служба "ГПУ", Полтавська редакція "Газети по-українськи", офіс 201, вул. Гоголя, 20а, м. Полтава, 36011.

Якщо ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, скажіть людині, яку розшукують, чи повідомте до редакції.

Поки що приймаємо оголошення про пошук людей на Полтавщині, Вінниччині, Львівщині та Черкащині.


Тетяна Красняк із міста Немирів Вінницької області шукає Сергія Артеменка із Полтавщини:

"1979 року я народжувала сина Івана в Самборі Львівської області. При пологах через велику втрату крові я пережила клінічну смерть. У лікарні не було запасів моєї третьої групи крові із негативним резусом. Хтось згадав, що недавно тут рятували дружину офіцера військової частини із такою ж групою крові. Донором став солдат Сергій Артеменко. Послали за ним. Цей худенький, маленький хлопчик врятував мені життя. Дуже хочу його знайти. Пам"ятаю тільки, що він із Полтавщини".

Зараз ви читаєте новину «Сергія Артеменка шукають люди, яким він допоміг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі