четвер, 13 листопада 2008 17:20

СБУ звинувачують у чорному піарі

Нещодавно нардеп від БЮТу Святослав Олійник отримав лист із Генпрокуратури, в якому підтверджено абсурдність звинувачень Секретаріату президента на адресу Юлії Тимошенко. Ідеться про результати перевірки слідчими заяви заступника глави  секретаріату Андрія Кислинського про нібито зраду національних інтересів прем"єр-міністром. Проте команду президента висновки слідчих органів не зупиняють. Навпаки, на адресу соратників Тимошенко викинули нову порцію звинувачень. Головним спікером виступив виконуючий обов"язки голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

Віктор Ющенко вже сам визнав, що дострокові парламентські вибори в час боротьби із фінансово-економічною кризою недоречні. І схоже, що тепер усі свої сили Секретаріат президента знову кинув на інформаційну війну проти прем"єра та її соратників. Тепер для цього використовують спецслужби. Так, шеф СБУ заявив про причетність до організованих злочинних угруповань нардепів із БЮТу. Дісталося і представникам інших політичних сил, що опонують голові держави. При цьому жодних доказів на підтвердження своїх слів Наливайченко не навів.

— Прикро, що із державного органу, який повинен забезпечувати безпеку держави від зовнішніх і внутрішніх загроз, СБУ поступово перетворюється в зливний бачок компромату, — відзначає екс-заступник голови СБУ, народний депутат Андрій Кожем"якін.

Нагадаємо, що Наливайченко став автором своєрідного антирекорду. За постанову про його призначення головою СБУ 2 вересня не проголосував жодний народний депутат.

У БЮТ по гарячих слідах заявили, що всі звинувачення із боку чинного керівника СБУ проти членів Блоку є політичним замовленням. Біло-сердечні впевнені, що Валентин Наливайченко рано чи пізно понесе відповідальність "за приватизацію СБУ на користь окремих осіб, знищення та дискредитацію Служби безпеки, її перетворення на управління із чорного піару при Секретаріаті президента".

Зараз ви читаєте новину «СБУ звинувачують у чорному піарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі