пʼятниця, 20 липня 2007 07:00

Сафіулін подарував Великій Багачці футбольне табло

На стадіоні "Колос" у селищі Велика Багачка встановили електронне табло площею 8 кв. м. Його подарував президент Професійної футбольної ліги України Равіль Сафіулін, 53 роки.

Торік нардеп від Партії регіонів Сафіулін започаткував футбольний турнір "Шишацький кубок" у райцентрі Шишаки, звідки родом його дружина. Кубок у вигляді богині Ніки з піднятим догори м"ячем тоді виборов футбольний клуб "Велика Багачка".

Минулої суботи великобагачанці відкривали турнір "Шишацький кубок" у себе вдома разом із командою "Локомотив" із Гребінки. "Велика Багачка" перемогла 2:0, отримала три очки. Футбольний клуб змагатиметься з 12 командами. Фінал відбудеться 5 серпня.

— Це єдина команда, яка два роки поспіль ставала чемпіоном області з футболу і брала участь у першості України. Тому господарі поля і їхні вболівальники заслужили електронне табло, — сказав Сафіулін про подарунок, який коштує близько 16 тис. грн.

Подібні електронні табло мають стадіони Полтави, Кременчука, Комсомольська. У Лубнах таке зламалося 4 роки тому.

Зараз ви читаєте новину «Сафіулін подарував Великій Багачці футбольне табло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі