середа, 06 серпня 2008 15:25

Романа Довганя на рік позбавили водійських прав

40-річний Роман Довгань із села Винники Козельщинського району на "москвичі" врізався у відділення поштового зв"язку села Бреусівка. Був напідпитку. За скоєне місцевий суд позбавив Довганя водійських прав на рік.

— Прибирали з колегою сміття на подвір"ї, — розповідає листоноша Галина Чепура, 51 рік. — Бачимо, вулицею петляє, як заєць, машина. Мало не врізалася в каштан, а потім різко повернула у наш бік. Я тільки встигла крикнути — тікаймо. Відскочили вбік, коли "москвич" прогнався біля нас.

Жінка каже, коли машина врізалася в стіну — почала диміти. Вона подумала, що водій загинув.

— Аж дивлюся — вилазить Роман Довгань. П"яний, як чіп, — хитає головою. — На лиці кілька синяків і царапин.

Працівники Козельщинського райвідділу Державтоінспекції відвезли автомобіль на штрафний майданчик. Водія після огляду лікаря помістили в камеру для затриманих у райвідділі.

— Цей каскадер на вихідних, певно, шукав пригод, — розповідає інспектор Козельщинського райвідділу ДАІ 45-річний Євген Дубина. — Напився та сів за кермо. Налякав перехожих у рідних Винниках. Потім поїхав до сусіднього села — Бреусівки. Біля школи мало не збив дитину. Затримала його стіна поштового відділення.

До аварії Довгань працював провідником на Південній залізниці. Потім його звільнили.

— Стіна міцна, та все ж від удару кладка порушилася, — каже бреусівський сільський голова Надія Павлюк, 55 років. — Кладку Роман підправив, зацементував, побілив. Знівечений паркан так і не відремонтував.

Козельщинський районний суд позбавив Довганя на рік права керувати автомобілем. Зобов"язав відшкодовувати завдані збитки.

Зараз ви читаєте новину «Романа Довганя на рік позбавили водійських прав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі