вівторок, 16 жовтня 2007 07:06

Родина Кузнецових отруїлася грибами

— До нас поступила сім"я з шести чоловік, у стані середньої тяжкості, — розповідає 37-річний Ігор Нефедків із відділення реанімації Кременчуцької районної лікарні про пригоду 10 жовтня. — Це жителі села Білецьківка Кременчуцького району.

Євгенія Рєзнік, 78 років, каже, що гриби назбирали односельці. Поділилися з родиною її доньки — Кузнецовими. Ті насмажили та сіли вечеряти.

— Уночі всім стало зле, — продовжує Нефедків. — Уранці їх   доправили до Кременчуцької лікарні. Сусіди також їли гриби. Але їхати до лікарні відмовилися.

28-річні Олександр Кузнецов із дружиною Вікторією та дев"ятимісячним сином Олексієм й нині перебувають в реанімаційному відділені. Хлопчик не постраждав. Але поки з організму жінки не вийде отрута, вона не годуватиме його грудьми. До лікарні потрапила й баба — Євгенія Рєзнік. Батька Олександра 50-річного Сергія Кузнецова вже перевели до гастроентерології. 6-річний Ілля — в дитячій міській лікарні Кременчука. Стан хлопчика середньої тяжкості.

На Полтавщині з початку року зафіксували 18 отруєнь грибами, 11 — у Кременчуцькому районі. Серед постраждалих троє дітей. Смертельних випадків немає.

Зараз ви читаєте новину «Родина Кузнецових отруїлася грибами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі