понеділок, 22 вересня 2008 18:50

Рибалок проганяють із Дніпра

У селах Орлик, Світлогірське, Радянське Кобеляцького району люди в камуфляжі проганяють рибалок із берегів Дніпра. Представляються охоронцями Нижньоворсклянського природного парку. Кажуть, це наказ директора Віктора Попельнюха.

До Кобеляцької райдержадміністрації надіслали письмове звернення. Під ним підписалися 200 рибалок. 3 вересня в адміністрації провели засідання, на яке запросили Віктора Попельнюха.

— Любительська та спортивна риболовля дозволена з берега в будь-якому місці Дніпродзержинського водосховища, є лише невеликі ділянки, де заборонено рибалити. Варто лише пред"явити членський квиток товариства мисливців і рибалок, — говорить начальник Кобеляцької районної організації товариства мисливців і рибалок Валентин Панічевський. — Зараз налічуємо 140 чоловік, членський внесок становить 15 гривень на рік.

На вудку можна ловити скрізь, навіть на гумовому човні. Вага вилову не повинна перевищувати 3 кг на добу.

Віктор Попельнюх заперечує, що він наказував проганяти людей.

— Рибалок від Дніпра ганяють, — не погоджується голова Кобеляцької райдержадміністрації Володимир Жуков. — Навіть мого батька тричі з берега зганяли.

Для рибалок створять телефон довіри.

Зараз ви читаєте новину «Рибалок проганяють із Дніпра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі