четвер, 22 травня 2008 21:41

Ремонт стін і стелі обійшовся в 4 тисячі гривень

Полтавці Ірина та Сергій Свіденки вирішили відремонтувати дві кімнати у своєму будинку. Дім цегляний, старої забудови, вcередині поштукатурений. За роботу майстер узяла 4 тис. грн.

— Знайшли за оголошенням у газеті, — розповідає Ірина, 28 років. — Вона прийшла до нас додому, попередньо оглянула кімнати і сказала, що стінам і стелі потрібен серйозний ремонт, бо вони криві і мають багато тріщин. По часу це займе не менше двох тижнів.

За свої послуги 46-річна майстриня Лариса бере так само, як у середньому приватні ремонтники в Полтаві. Зачищання стелі, її вирівнювання, шпаклювання, ґрунтування і фарбування білою водоемульсійною фарбою коштує 45 грн за 1 кв. м. За зняття побілки зі стін та поклейку шпалер Свіденки платили по 30 грн за "квадрат".

— Загальна площа стін і стелі у двох кімнатах — близько 100 квадратних метрів, — говорить 35-річний Сергій.Сама стеля — 27 "квадратів". Тому загалом ми заплатили майже чотири тисячі гривень, але зробила на славу.

Якщо наймати різних майстрів, щоб кожен робив якусь певну частину, вийде дорожче. Зняття побілки коштує 12 грн за 1 кв. м, шпаклювання стін під пофарбування — 30 грн, під поклейку шпалер — від 10 до 15 грн. Вартість наклеювання шпалер залежно від  ширини  — від 8 до 15 грн за 1 м.

Усі будівельні матеріали Свіденки купували в магазинах "Стройцентр" та "Епіцентр" у Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «Ремонт стін і стелі обійшовся в 4 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі