середа, 03 вересня 2008 15:06

П"яний таксист дорогою на виклик в"їхав у "жигулі"

Близько 12.00 у п"ятницю в Миргороді водій служби "Таксі-055" на регульованому перехресті вулиць Гоголя та Гурамішвілі врізався в темно-червоні "жигулі".

— Я став на червоне світло. Раптом позаду удар у машину. Її протягло метрів два, — згадує водій "жигулів" 18-річний Віталій Тарабан зі Степанівки Великобагачанського району. Машина належить його батькові. Хлопець їздить за дорученням.

У машині були чотири особи. Поверталися додому з миргородського ринку, куди їздили скупитися.

Хлопець говорить, що авто купили 2001-го. На ремонт доведеться витратити щонайменше 10 тис. грн. У "жигулях" пом"ятий багажник, підкрилки, бокова стінка. Пасажири не постраждали.

Водій таксі Леонід Педяш виходить з автівки й ледь тримається на ногах. Навіть на відстані чути запах спиртного. Чоловік постійно спирається на кузов машини. У його "жигулях-двійці" включена рація. Водій намагається заперечувати, що працює таксистом. Говорить, що їхав у справах.

Педяш на ходу намагався з"їхати з лівого ряду в правий.

На місці ДТП даїшники почали оформляти протокол.

— Я його побачив ще на Сорочинській, 20. Це було з півгодини тому. Там теж в одну машину чуть не врізався. А тоді дивлюся, валить на мене. Я по тормозах, насилу ухилився від удару, — розповідає інструктор автошколи 50-річний Анатолій Мовчан. Він їхав повз місце аварії "волгою", зупинився на обочині.

— Леонід Педяш працює у нас таксистом. Обізвався, що буде в резерві. Об 11.00 мали заявку з вулиці Петрівської. Він прийняв замовлення. Але, так розумію, недоїхав, — пояснює диспетчер служби "Таксі-055" Надія Боженко, 37 років.

Зараз ви читаєте новину «П"яний таксист дорогою на виклик в"їхав у "жигулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі