пʼятниця, 06 червня 2008 18:07

П"яний сільський голова буянив під час затримання

31 травня о 21.30 на території села Кустолове-Суходілка Машівського району працівники обласної дорожно-патрульної служби затримали в нетверезому стані голову Малонехворощанської сільради Машівського району Сергія Свистуна. Він їхав на службовому автомобілі ВАЗ-2107.

— У стані алкогольного сп"яніння він вів себе неадекватно. На законні вимоги та зауваження міліції не реагував, — зачитує з протоколу начальник ДАІ Машівського району Олександр Татарчук. — Хапався за формений одяг працівників ДПС.

Після затримання Сергія Свистуна відвезли до райлікарні для медичного обстеження. Потім дали п"ять діб адмінарешту та помістили в районний відділ міліції.

— У лікарні він також вів себе зухвало, — говорить Татарчук. — Ображав міліціонерів і медперсонал. Лаявся. Нецензурно виражався. Як обично, всіх "звільняв", казав, що з понеділка ніхто тут не працюватиме.

11 квітня Сергія Свистуна вже затримували на службовому автомобілі в такому ж стані в Малій Нехворощі. Тоді він заплатив штраф 340 грн. Цього разу за повторне затримання протягом півроку за кермом у стані алкогольного сп"яніння суд або стягне штраф у розмірі 340–680 грн, або забере права водія на термін від 2 до 3 років.

— Як людина він непоганий, — каже секретар Малонехворощанської сільради Катерина Кошляк. — Пив нечасто, але траплялося.

Сергій Свистун на посаді 4 роки. До того працював головним агрономом у колгоспі. Його дружина — санітарка в медпункті. Син наступного року закінчує місцеву школу.

Зараз ви читаєте новину «П"яний сільський голова буянив під час затримання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі