понеділок, 03 вересня 2012 07:15

Продавці перекрили кільцеву дорогу

Автор: фото: Сергій Рибалко
 

У Полтаві 28 серпня о 7.00 продавці перекривають кільцеву дорогу біля Південного вокзалу. Торгують так щодня із шостої до дев'ятої ранку. Автівки намагаються проїхати крізь натовп.

— Ви що, ненормальні? Збирайте свої вєщі, — вигукує водій тролейбуса "Київський вокзал — Південний вокзал" 45-річний Олександр Миколайович. — Об'їхати не можу. В мене "роги" до краю натягнули проводи. Порвуться, всі тут покотом ляжете — повбиває током.

Люди поступаються дорогою, відходять ближче до скверу.

— Хаос, змішалось усе. Лавіруєш між ними, лавіруєш, доки ввернешся, — каже 36-річний Олег Тянина на синій "ладі". — І так кожного ранку. А у вихідні через торгашів затори кілометрові.

Уздовж пішохідного переходу десяток людей продають молоко.

— Людей багато, в сквері місця усім не вистачає, — говорить 57-річний Олег Крижевич з села Рунівщина Полтавського району. — Місто виділило територію, але там невдобно. Часто приїжджі туди ходять справляти нужду. Вонізм, як у громадському туалеті. Мусимо тут стояти. Міліція часто ганяє, так ми спочатку розбігаємось, а потім назад вертаємося.

— Хай скверик під базар облаштують, — долучається до розмови Тамара Євгенівна з Нових Санжар. — Ми містове готові платити. Тут уже маємо постійних клієнтів.

Зараз ви читаєте новину «Продавці перекрили кільцеву дорогу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі