четвер, 26 червня 2008 18:44

Про вакансію можна дізнатися смс-повідомленням

— Поясніть детально, як працює мобільний сервіс "Пошук роботи"?

Катерина Коваленко, м. Полтава


— Про вакансії можна дізнатися по мобільному телефону. Це безкоштовний сервіс Державного центру зайнятості "Пошук роботи", — пояснює Тетяна Рибчановська з обласного центру зайнятості. — Щоб замовити послугу та підписатися на розсилку вакансій, необхідно надіслати з мобільного телефону повідомлення на номер 730. У тексті слід вказати російською, українською мовою, кирилицею чи латинськими літерами місто, де бажаєте знайти роботу та посаду. Після активації послуги на мобільний телефон надійде смс-повідомлення із підтвердженням реєстрації на розсилку вакансій.

Надалі протягом семи днів отримуватимете повідомлення з інформацією про вакансії з зазначенням посади, заробітної плати та координатами роботодавця.

Якщо після отримання 10 смс особа продовжує пошуки роботи, їй необхідно повторно активувати сервіс і відправити на номер 730 цифру "2". Щоб відмовитися від розсилки вакансій, необхідно надіслати на номер повідомлення з цифрою "1".

Зараз ви читаєте новину «Про вакансію можна дізнатися смс-повідомленням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі