четвер, 18 жовтня 2007 07:03

Причини вибуху котла встановлюють

Учора, 17 жовтня, в селі Супрунівка Полтавського району поховали головного інженера теплогенераторної Володимира Липку, 51 рік, і слюсаря-наладника Анатолія Юркіна, 59 років.

— У понеділок о 16.00 вони вмикали газові котли опалення. Один запрацював. При запуску другого котла не спрацювала автоматика і стався вибух, — розповідає провідний спеціаліст управління з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації Тетяна Блавацька, 32 роки. — Інженер загинув на місці. Слюсар помер у реанімації.

Із резервного запасу ЖКГ для теплогенераторної виділять два нові котли. Ця система обслуговує 16-квартирний будинок. За два тижні опалення обіцяють відновити.

— Це були хороші спеціалісти, технічно грамотні. Липка був членом виконкому сільради. Юркін також грамотний, до роботи відносився серйозно. Вони працювали за копійки, — каже голова Супрунівської сільради Володимир Богатир, 46 років.

Загиблі жили в Супрунівці. У Юрія Липки залишилася дружина та дві доньки — 13 і 22 років. В Анатолія Юркіна — дружина й онучка-школярка. Дівчинці він був опікуном, бо донька загинула.

Робоча група на чолі з заступником голови облдержадміністрації Сергієм Ясинським з"ясувує обставини трагедії. За кілька днів  обіцяють назвати причини вибуху.

Зараз ви читаєте новину «Причини вибуху котла встановлюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі