четвер, 05 червня 2008 16:58

Президент звільнив голову Новосанжарської райдержадміністрації

  Микола Долина був головою Новосанжарської райдержадміністрації три роки
Микола Долина був головою Новосанжарської райдержадміністрації три роки

Президент України Віктор Ющенко 30 травня прийняв відставку голови Новосанжарської райдержадміністрації Миколи Долини, 52 роки. Депутати райради тричі висловлювали недовіру Долині. Останній раз — навесні цього року

Уперше про незадоволення роботою голови Новосанжарської райдержадміністрації повідомили два роки тому. Бюджетна комісія тоді виявила нецільове використання державних коштів. Торік депутати звинуватили Долину в незаконній видачі дозволу на проведення робіт Полтавській газонафтовій компанії на земельних паях жителів села Нехвороща.

Власники паїв у травні цього року два дні пікетували облдержадміністрацію з вимогою звільнити Миколу Долину. До 21 травня в області працювала комісія Секретаріату президента. Збирали інформацію про роботу Долини.

Губернатор області Валерій Асадчев тоді не підтримав звільнення голови райдержадміністрації. Наголосив, що для цього немає підстав. Новосанжарський район — найкращий в області за всіма показниками.

Микола Долина відмовляється коментувати своє звільнення.

— Зараз я нічого не скажу, — заявляє він. — Уся інформація є на сайті президента.

Із новою кандидатурою на голову Новосанжарської райдержадміністрації ще не визначилися.

Микола Долина родом із Зачепилівки Новосанжарського району. Трудову діяльність розпочав робітником нафтодобувної галузі. Закінчив Полтавський кооперативний інститут. Очолював райспоживспілку в Нових Санжарах. Член Української народної партії (губернатор Асадчев також був у ній). Одружений, має двох синів.

Зараз ви читаєте новину «Президент звільнив голову Новосанжарської райдержадміністрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі