четвер, 14 серпня 2008 17:25

Потерпілим від повені жертвують гроші та одяг

Полтавець 45-річний Ігор Брідня зібрав для потерпілих від повені людей із Західної України новий дитячий одяг на 2 тис. грн. Приніс його 4 серпня до обласної організації Червоного Хреста.

— Можна було й грошима, але я просто-напросто побоявся. Не надто в це вірю, — каже Ігор Андрійович. — Сподіваюся, що дитячий одяг може дійде до людей.

Чоловік є власником полтавської фірми дитячого одягу "Мозаїка".

— Я передав одяг для дітей трьох-чотирьох років. Є спортивні костюмчики, все літнє. Дещо можна максимум у вересні-жовтні одягти.

Полтавська обласна організація Червоного Хреста серед жителів області збирає допомогу для потерпілих із Західної України. Від 20 до 100 грн пожертвували сім родин із Полтави. Всього назбиралося 320 грн.

— Люди зносять в основному одяг. Різні районні організації разом перерахували 400 гривень. Туди найбільше потрібні гроші, одягом людей забезпечать, — розповідає голова Червоного Хреста Полтавщини Надія Гуласпарова. — Ми-то приймаємо й одяг, бо багато бомжів і малозабезпечених приходять за ним. Але ще подивимося, що зноситимуть. Поки що воно не варте того, щоб замовляти транспорт.

Із резервного фонду бюджету Полтавщини для Івано-Франківщини перерахували 1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Потерпілим від повені жертвують гроші та одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі