вівторок, 15 квітня 2008 17:57

Полтавські діти відпочиватимуть біля моря

Із червня діти пільгових категорій жителів Полтави відпочиватимуть у оздоровчих таборах регіону та на узбережжях Чорного й Азовського морів. Управління молоді і спорту міськвиконкому приймає заяви від батьків.

— Даємо путівки дітям-сиротам, із малозабезпечених і багатодітних сімей, інвалідам, обдарованим школярам, — розповідає Іван Берг з управління молоді і спорту Полтавського міськвиконкому. — Торік вони відпочивали в 13 таборах, чотири з них — біля морів. "Молода гвардія" і "Сонячний промінь" — на Чорному, "Войківець" і "Крилатий" — на Азовському.

Діти-сироти та ті, хто позбавлені батьківського піклування, відпочиватимуть безплатно. Батьки решти дітей оплачують 10%–30% вартості залежно від пільгової категорії дитини. Путівки у середньому по 1000 грн розподіляє обласне управління молоді і спорту.

Нині до міськвиконкому подали 50 заяв. Бажаючі можуть звертатися за адресою: м. Полтава, вул. Жовтнева, 36, кімн. 122. Тел. 564 399.

Зараз ви читаєте новину «Полтавські діти відпочиватимуть біля моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі