понеділок, 31 березня 2008 18:08

Почнуть мити контейнери для сміття

Із червня в Полтаві будуть мити контейнери для сміття, повідомив начальник комунально-автотранспортного підприємства N1628 Михайло Наришкін.

— Зараз на вулицях Полтави 1551 євроконтейнер на 366 майданчиках, — говорить він. — Полтавчани не вміють або не хочуть правильно ними користуватися, тому контейнери псуються. Туди часто викидають продуктові відходи без пакетів або виливають рідину. Із настанням тепла уникнути неприємних запахів із баків при такій експлуатації навряд чи вдасться. Тому контейнери забиратимуть на територію підприємства, митимуть і дезінфікуватимуть, потім повертатимуть на місце.

Ще однією проблемою, пов"язаною з використанням баків, є їх деформація під час вивезення сміття. До ємностей, розрахованих на 500 кг твердих побутових відходів, полтавчани викидають будівельні відходи, вага яких значно перевищує зазначені норми. Під час останнього огляду було виявлено 44 пошкоджених контейнери.

Із січня при комунальному підприємстві працює аварійно-ремонтна бригада, яка виїздить на виклики мешканців будинків, якщо необхідно відремонтувати контейнер.

Зараз ви читаєте новину «Почнуть мити контейнери для сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі