четвер, 24 квітня 2008 18:04

Півторарічного Іллю Куцова покинула мати

 

Минулої п"ятниці жителі Куликівки Полтавського району помітили на подвір"ї родини Метлицьких хлопчика. Повідомили про це в сільраду.

Працівники районної кримінальної міліції у справах дітей з"ясували, що півторарічна дитина в цій хаті живе чотири дні. Майже не розмовляє, але каже, що звати Ілля.

54-річна Вероніка Метлицька живе з 52-річним чоловіком Валерієм. Обоє безробітні. Їхні четверо дорослих синів та донька мешкають окремо.

— Вони живуть на пенсію Вероніки. Не скажеш, що родина неблагополучна. Просто дітей там багато і вони бідні, останнім часом не п"ють, — каже жителька Куликівки, називатися не хоче. — Хата в них "шевченківська", опалення пічне.

22 квітня приїхала міліція. Дитину забрали. З"ясували, що в селі її лишила 28-річна мати Оксана Куцова. Вона зустрічається з сином Метлицьких 22-річним Петром.

— У середу мати об"явилася і згадала про дитину, — розповідає начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Наталія Нечипоренко, 30 років. — Оксана безробітна, пояснила, що їздила в Полтаву з Петром шукати роботу. Зараз живе де прийдеться.

Жінка приписана в Яківцях Полтавського району. Батька в дитини немає.

— Хлопчик спокійний, жодного разу не заплакав. Контактував з усіма, хто до нього простягав руки, — додає старший інспектор міліції Яна Холодна. — Одяг на дитині брудний. Видно, що Ілля давно не бачив ванни.

До середи Ілля перебував у райлікарні. 23 квітня його віддали матері під розписку. Оксану хочуть позбавити батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «Півторарічного Іллю Куцова покинула мати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі