четвер, 30 вересня 2010 16:44

Після ремонту кінотеатр "Колос" показуватиме 3D-фільми

Із 1 жовтня відкривають після ремонту кінотеатр "Колос" у Полтаві.

Вхід тепер із тильного боку будівлі, за клубом "Спліт". У холі вздовж стін висять плакати з кадрами фільмів. Червоний зал переобладнали під перегляд стрічок у 3D-форматі. Особливість — у тривимірній поляризації. Тобто два проектори показують дві різні картинки на посріблений екран. Якщо дивитися стрічку через спеціальні окуляри, створюється об"ємне зображення, ніби "живе".

Перші два тижні жовтня в "Колосі" показуватимуть фантастику "Аватар". Квитки 25–35 грн.

— Плануємо показ ще кількох документальних картин у цьому форматі, — говорить директор кінотеатру Антон Талипов, 32 роки. — В майбутньому показуватимемо не лише 3D, але й звичайні фільми, артхаус, мультфільми.

"Аватар" вийшов у прокат торік у грудні, заробив $2,74 млрд, ставши найкасовішою картиною в історії кіно. Її режисера Джеймса Кемерона, який також зняв "Титанік", визнали найвпливовішою людиною в кінематографі. Медики заявили, що формат 3D псує зір. Він став популярним після прем"єри саме цієї стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Після ремонту кінотеатр "Колос" показуватиме 3D-фільми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі