Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 16:24

Підрахунком пінгвінів Ігор Ручко виграв автомобіль

Автор: фото: Вiта Коноваленко
  Ігор Ручко з Глобиного сідає у новий автомобіль ”ніссан”. Виграв його в акції від мобільного оператора life:). Переможець збирається їхати на футбольний матч, який проводять у райцентрі
Ігор Ручко з Глобиного сідає у новий автомобіль ”ніссан”. Виграв його в акції від мобільного оператора life:). Переможець збирається їхати на футбольний матч, який проводять у райцентрі

22-річний Ігор Ручко із райцентру Глобине у новорічній акції від мобільного оператора life:) виграв автомобіль "Ніссан-Кашкай".

— Акція тривала з 3 грудня до 31 січня. Я про неї дізнався із рекламного ролика на каналі СТБ. За її умовами, треба було порахувати пінгвінів, які виходили з машини, — розказує Ігор. — Цікаво, що з"являлися вони саме з "ніссана", який я виграв. Нарахував 52 пінгвіни. Відправив есемеску. Просто так, ні на що не сподівався.

Результати конкурсу стали відомі у квітні. Від мобільного оператора  life:) Ігор Ручко отримав смс-повідомлення про те, що виграв автомобіль.

— Я не повірив. Думав: хіба в нас таке буває? Але все ж зателефонував за вказаним в есемесці номером. Там підтвердили інформацію. Зайшов на їхній сайт, де теж побачив своє прізвище, — продовжує переможець. — Тоді факсом відіслав копії паспорта та ідентифікаційного номера.

За виграною автівкою до Києва Ігор Ручко поїхав із батьком та дядьком. В автосалоні з представником оператора  life:) переможець акції підписав документ про участь у конкурсі та акт передачі "ніссана".

— Тільки тоді я повірив у перемогу, коли тримав ключі від машини. Ті відчуття словами не передати. За рік мій автомобіль став четвертим, який розіграв цей оператор. Там найчастіше виграють ноутбуки, телевізори, домашні кінотеатри, телефони, — веде далі Ручко. — Тепер непогано було б отримати житло у Глобиному чи Кременчуці. life:) уже розігрував квартиру. Може, й надалі братиму участь у конкурсах.

На виграному авто Ігор їздить поки що тільки райцентром. Водійські права він отримав у січні цього року. Автівка стоїть біля під"їзду багатоповерхівки, де переможець мешкає з батьками та молодшим братом. Батьки Ігоря приймають молоко у селян.

Ручко нещодавно вивчився на маркетолога. Роботи ще не знайшов. За місяць до виграшу "ніссана" родина купила авто BYD китайського виробництва. Про перемогу в акції тоді ще не знали.

Вартість виграного "ніссана" становить від 120 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Підрахунком пінгвінів Ігор Ручко виграв автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути