пʼятниця, 11 травня 2007 07:08

Підлітки отруїлися невідомою речовиною

До Пирятинської райлікарні 5 травня привезли з тяжким отруєнням мешканців села Смотрики, 15-річну Тетяну Темченко та 14-річну Оксану Марченко. Двоє їхніх 16-річних товаришів, Дмитро Ткаченко й Павло Білоконь, померли.

— Вони прийшли з гульок у клубі. На вулиці було холодно, й вирішили піти в хату бабусі Павлика. Вона з рік тому померла. І мебель там, і телевізор, і штори, і газ є, — розповідає сільський голова Смотриків Михайло Іванина. — Затопили піч, а димохід не одкрили, й учаділи. Уже було пізно, тому батьки Діми й Павлика пішли їх шукати. Здогадалися, що хлопці можуть бути в бабусиній хаті. Зайшли туди, побачили, що сталося. Та й люди збіглися, повитягали всіх.

Дівчата зараз у лікарні.

— Вони вже прийшли до тями, — каже заступник головлікаря Тетяна Іванченко. — На отруєння чадним газом це не схоже. Це якась невідома хімічна речовина. Якісь медикаменти. Хай міліція розбирається.

Тетяна, Оксана й Дмитро — школярі, а Павло вчився на першому курсі коледжу при Київському авіауніверситеті.

— Діти з хороших сімей, — твердить голова. — Про хлопців оцих ніхто слова поганого не скаже. І щоб випивали, ніхто такого не бачив.

У родині Павла залишилася на рік старша сестра і молодший брат. У Дмитра — старший брат В"ячеслав.

Зараз ви читаєте новину «Підлітки отруїлися невідомою речовиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі