Ексклюзиви
пʼятниця, 31 серпня 2007 07:02

Перший заступник губернатора Іван Близнюк забив гол своїм підлеглим

Автор: фото: Євген НОСЕНКО
  Матч із міні-футболу між Полтавськими обладміністрацією та райадміністрацією. Найактивнішим гравцем був перший заступник губернатора Іван Близнюк (у білій формі). Він забив гол на п’ятій хвилині матчу
Матч із міні-футболу між Полтавськими обладміністрацією та райадміністрацією. Найактивнішим гравцем був перший заступник губернатора Іван Близнюк (у білій формі). Він забив гол на п’ятій хвилині матчу

На обласну спартакіаду серед держслужбовців у Полтаві зібралися представники апаратів усіх 24 райадміністрацій, облдержадміністрації та міськрад. Змагалися у волейболі, міні-футболі, настільному тенісі та шахах і шашках.

Збірна облдержадміністрації складалась із 21 особи. Очолив її перший заступник губернатора кандидат у майстри спорту з вільної боротьби та триразовий чемпіон із футболу Полтавської, Чернігівської та Черкаської областей Іван Близнюк, 49 років.

— Я тільки знімаю краватку й сорочку — і до м"яча, — сказав він на відкритті спартакіади.

На 5-й хвилині матчу Близнюк забив гол у ворота команди Полтавської райдержадміністрації. Весь час контратакував. Його колеги не могли завершити гольової передачі.

— Важко грати самому, — підсумував Близнюк. Його команда програла 3:1.

40-річний майстер спорту з самбо, перший заступник голови облради Петро Ворона у спартакіаді участі не брав.

— Я б залюбки. Так біль у спині не дозволяє, — каже Ворона.

Результат гри в теніс за участю Козельщинської адміністрації судді анулювали. В їхній команді було двоє недержслужбовців.

Завершував спартакіаду поєдинок з міні-футболу між Полтавською міськрадою та Котелевською адміністрацією. Результат — 1:0. Гол забив начальник спорткомітету міськради Ігор Кислов.

Загальну перемогу в спартакіаді здобула команда Решетилівського району. У її складі було троє заступників голови райдержадміністрації. Голова Олександр Дроботенко приїхати не зміг. Цього дня він зустрічав у своєму районі губернатора Валерія Асадчева. Коли оголосили результат, решетилівці попадали на коліна й почали обійматися.

— Усе ж таки майже всім апаратом двічі на тиждень  граємо у волейбол і футбол, — каже перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Шинкарчук, 44 роки. — І Олександр Миколайович завжди з нами. Коли я по телефону сказав йому про результат, він кричав і пищав. Мабуть, і стрибав там. Чекає нас на в"їзді в Решетилівку, щоб привітати.

Зараз ви читаєте новину «Перший заступник губернатора Іван Близнюк забив гол своїм підлеглим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути