четвер, 26 серпня 2010 19:17

Пенсіонери ходять на дискотеку

Автор: фото: Наталія БОНДАР
  Гадячани на щонедільному музично-танцювальному вечорі співають пісні своєї молодості під гру баяна Світлани Кобзар. Жінок ходить удесятеро більше за чоловіків
Гадячани на щонедільному музично-танцювальному вечорі співають пісні своєї молодості під гру баяна Світлани Кобзар. Жінок ходить удесятеро більше за чоловіків

У парку Перемога в Гадячі щонеділі о 18.00 почали влаштовувати дискотеку для пенсіонерів. Танцюють під музику духового оркестру. Вечори відпочинку проводитимуть до кінця вересня.

— Моя мама зранку своїх сусідок запрошує на танці. Цілий день тільки про це й розмов. Наряджаються. Навіть покрасила її. Каже, що там їй нравиться і добре, що таке свято зробили для стариків, а то тільки на похоронах зустрічаються, — розповідає донька однієї з відвідувачок. Просить її не називати, бо, мовляв, із матері сміятимуться.

На лавочках танцмайданчика сидять до півсотні жінок і п"ятеро чоловіків. Оркестр починає грати вальс. Чоловіків не вистачає, тому жінки танцюють одна з одною. Коли оркестр стихає, пенсіонерка Світлана Кобзар бере баян і заводить пісні. Їй підспівують учасники ансамблю "Надвечір"я" і хору ветеранів. Російською й українською виконують народні та пісні своєї молодості.

Слова просить 87-річний Андрій Кора. Читає гуморески. Люди голосно сміються. Продовжують вечір троїсті музики із села Броварки з-під Гадяча.



Розширюють майданчик для танців


Пенсіонери Полтави на танці з піснями збираються в центральному Корпусному парку. Звернулися до міської влади, щоб розширили їм танцмайданчик, бо заважають перехожим. Ремонтні роботи вже тривають.  Працівники укладають плитку. Площу для відпочинку збільшать удвічі, встановлять нові лавочки. Реконструкцію мають завершити за тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери ходять на дискотеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі