вівторок, 27 травня 2008 18:31

"Педіґрі" та "Віскас" виготовлятимуть в Ульянівці

На території колишнього аеропорту в Ульянівці Гребінківського району корпорація "Марс" побудує фабрику з виготовлення готових кормів для домашніх тварин "Педіґрі" та "Віскас".

— Під фабрику просять 40 гектарів землі, — розповідає голова Ульянівської сільради Сергій Кальченко. — 25 квітня сесія райради дала дозвіл на проектування фабрики. Коли санепідемстанція, земельний відділ та екологи нададуть висновки, говоритимемо про виділення ділянки на сесії облради. Є багато питань по охороні навколишнього середовища. Скільки компанія платитиме за оренду землі, стане відомо після експертної оцінки.

Нині корпорація підібрала кілька майданчиків для розміщення фабрики.

— Основні критерії для відбору — інвестиційний потенціал регіону, наявність розвиненої інфраструктури, забезпечення кваліфікованими трудовими ресурсами, — пояснює комерційний директор компанії "Марс-Україна" Олег Брандуков. — На сьогодні ми вже провели попередні зустрічі з представниками облдержадміністрацій. Робимо порівняльний аналіз відібраних майданчиків.

Запланований обсяг інвестицій — $23 млн. Проект передбачає створення майже 200 робочих місць.

"Марс Інкорпорейтед" — приватна сімейна компанія, виробник продуктів харчування, кондитерських виробів, напоїв і кормів для домашніх тварин. Корпорація заснована 1911 року. Штаб-квартира розташована в місті Маклін штату Вірджинія в США. Представлена в 66 країнах світу. У ній працює 48 тис. людей. Щорічний оборот — $22 млрд.

Зараз ви читаєте новину «"Педіґрі" та "Віскас" виготовлятимуть в Ульянівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі