четвер, 26 червня 2008 18:35

Парфуми з феромонами викликають сексуальний потяг

— Найчастіше купують духи з феромонами, які копіюють легкі ненав"язливі аромати. Наприклад "Лайт блу", "Жадор", "Грін Ті", — розповідає Лариса Полієнко, продавець-консультант відділу інтимних товарів Торгового дому на вул. Шевченка, 20 у Полтаві. — Їх купують як жінки, так і чоловіки.

Феромони — це біологічно активні речовини, які виробляються ендокринними залозами та спеціальними клітинами організму. Сприймаються носовими рецепторами людини, які своєю чергою передають сигнал збудження в кору головного мозку. Це зумовлює сексуальний потяг та бажання до протилежної статі.

— Є клієнти, які приходять по кілька разів. Говорять, що чоловікам запахи подобаються, — каже Полієнко. — А найчастіше купують усілякі інтимні іграшки.

У відділі інтимних товарів продають духи з феромонами російської компанії "Біоритм". Вони стоять на вітрині у скляних флаконах по 6 г із кульковим аплікатором. На тіло їх наносять як звичайні парфуми. Коштують 35 грн.

— Я їх ношу в сумочці, бо вони компактні й ними в будь-який момент можна скористатися, — говорить студентка з Полтави Юлія Задорожна. — Але шаленого ефекту від них не помітила. Хлопці говорять, що просто гарно пахну. А що в них на умі, я не знаю.

Зараз ви читаєте новину «Парфуми з феромонами викликають сексуальний потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі