пʼятниця, 21 березня 2008 18:10

Оновлять знаки при в"їздах до Полтавської області

Із 18 березня по 18 травня 2008 року в Полтаві триватиме двомісячник чистоти та благоустрою.

— Прибиратимуть околиці та територію, — розповідає начальник інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом міста Юрій Стрюк, 57 років. — Також смітники, вивеземо листя, спиляємо старі аварійні дерева та насадимо молоді, пофарбуємо дитячі майданчики. Коли потеплішає, ремонтуватимемо дороги.

До участі у двомісячнику чистоти та благоустрою залучать колективи підприємств, організацій, установ, навчальних закладів, а також громадські організації міста. У кожному районі проведуть чотири-п"ять суботників.

Губернатор Полтавщини Валерій Асадчев запропонував оновити написи та стенди при в"їздах до області.

— Як саме це зроблять, вирішать комунальні служби, — говорить Сергій Михайличенко з державного управління екології. — Особливу увагу звернемо на в"їзд у Чутівський, Кобеляцький, Лохвицький та Кременчуцький райони з сусідніх областей. На місцях зупинок автотранспорту, так званих карманах, поставлять ємності чи контейнери для збору сміття.

Зараз ви читаєте новину «Оновлять знаки при в"їздах до Полтавської області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі