понеділок, 28 січня 2008 17:58

Ольга Воронько померла від раку крові

— У неї не було особистого життя, та й друзі — лише на роботі, — каже про колишню колегу, покійну Ольгу Воронько з міста Пирятин керівник відділення Індустріально-експортного банку Микола Митропан, 59 років. Раніше він був головою Пирятинської райради. Жінка померла 17 січня у 53 роки від раку крові.

За фахом Ольга Василівна вчителька української мови та літератури. Працювала за спеціальністю в школах Києва та Пирятина. Була консультантом кабінету політичної освіти пирятинського райкому партії, паспортистом райвідділу міліції. Останні вісім років — секретарем виконкому Пирятинської міськради. У 49 років пішла на пенсію за інвалідністю. Заміж не виходила, дітей не мала. Її старша сестра Наталія хвора на цукровий діабет. Живе в Пирятині. У 54-річного брата Григорія із Гребінківського району два роки тому теж виявили лейкемію.

— Оля розумною була. Колишні учні постійно ходили до неї на консультації перед вступом у вузи, — розповідає її подруга Людмила Малюкіна, 56 років. — А як заслабла — почала вишивати хрестиком. Моєму 23-річному сину Віталієві, хрещенику, в останні місяці вишила весільного рушника. Поспішала, щоб устигнути. "Хай йому застелять під ноги, як прийде час. І про мене добра пам"ять зостанеться", — казала.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Воронько померла від раку крові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі