вівторок, 16 вересня 2008 19:52

Ольга Чубарева стала Заслуженою артисткою

23 серпня в Києві в Маріїнському палаці солістка Національної філармонії Ольга Чубарева одержала звання Заслуженої артистки. Жінка родом із Комсомольська. Нині живе у столиці.

Ольга співає з дитинства. Має голос — центральне сопрано (щільний, сильний голос). Багато разів перемагала в конкурсах і фестивалях в Україні, за кордоном.

— Нагороду вручав президент Віктор Ющенко, — розповідає співачка. У цей день іще кілька чоловік отримали звання Народного артиста України. Цю нагороду не вручають масово, тому таких було небагато. Після нагородження влаштували концерт. Ми, артисти, того дня були в ролі глядачів.

Чубареву на нагороду висунув Український фонд культури за підтримки Національної філармонії. Фонд очолює Герой України Борис Олійник. Він родом із Нових Санжар.

— Цього звання багато артистів чекають десятками років, — схвильовано говорить Ольга Чубарева. — Звання Заслуженого артиста — це на все життя. Воно дає прибавку до зарплати. Але відповідальність теж висока.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Чубарева стала Заслуженою артисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі