середа, 12 грудня 2007 16:09

Олена Козар написала пісні для рок-групи сина

У місцевому клубі селища Білики Кобеляцького району відбулася акція "Молодь проти СНІДу!". На ній виступав місцевий рок-гурт "Пророк".

Гурт створили півроку тому. У ньому четверо учасників. Лідер 21-річний Євген Козар грає на гітарі. Постійної роботи нині не має. Раніше підпрацьовував на будівництві. Із десяток пісень для "Пророка" написала матір Євгена Олена Миколаївна, 47 років. Жінка працює черговою в місцевому готелі. Половина текстів — російськомовні.

— Але всі вони є і в перекладі українською, — каже жінка. — Пишемо у співавторстві з сином. Часто він дає мені прозу, а я її роблю віршами. У піснях ідеться про історію, сенс життя, як знайти себе в ньому, засуджується наркоманія і розповідається, що таке СНІД.

Між виступами влаштовували забави. У конкурсі "Мумія" учасників обмотували туалетним папером, ті завмирали, копіюючи статуї. Чоловікам пропонували продемонструвати силу легенів — надути повітряні кульки. Також носили воду в ложці з однієї ємності в іншу — "гасили пожежу". Збирали повітряні кульки на швидкість.

Гроші на призи переможцям давали місцеві жителі. Купили сухариків, шоколадних батончиків, надувних кульок.

— Побільше б таких концертів. Треба показувати молоді цікаві грані життя, щоб вони не думали про наркотики, — каже ведуча вечора і режисер-постановник Олена Пастернак.

Зараз ви читаєте новину «Олена Козар написала пісні для рок-групи сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі