пʼятниця, 27 квітня 2007 07:04

Олексій Чернов задихнувся в піску

52-річного Олексія Чернова поховали у місті Глобине 24 квітня. За два дні до того він із дружиною Любов"ю набирав пісок у кар"єрі в сусідньому селищі Градизьк. Перед від"їздом додому підійшов закрити кузов машини. У цей час на кар"єрі стався обвал піску. Чоловіка накрило півтораметровим шаром. Наполовину засипало й вантажівку ГАЗ-53.

Дружина з мобільного викликала допомогу.

— Був сильний вітер, що спричинив зсув, — каже інспектор сектору держпожнагляду Глобинського райвідділу МНС Олександр Борщ. — Близько трьох із половиною годин чоловіка намагалися викопати два екскаватори та самоскид. Коли знайшли, він уже був мертвим. Верхня частина тулуба лежала на кузові, а ноги звисали. Судмедексперти кажуть, що піску в легенях не було. Він загинув під вагою породи.

15 років Чернов пропрацював водієм у місцевій агрофірмі ім. Мічуріна.

— Він жив у колгоспному будинку в Глобиному, — каже із кадровик підприємства Тетяна Шкірко. — Був працелюбною та безвідмовною людиною.

Удова Любов Чернова працювала бухгалтером у тій самій агрофірмі. Старший син Віктор — помічник прокурора Глобинського району. Молодший Олексій торік закінчив педуніверситет і живе в Полтаві.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Чернов задихнувся в піску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі