вівторок, 24 червня 2008 18:37

Олександр Некрасов загубив доньку Аліну

Автор: фото: ВЗГ ГУ МВС України в Полтавській області
  Олександр Некрасов із села Коломицівка Глобинського району зі своєю донькою Аліною. Півтора тижні тому чоловік загубив дівчинку на автовокзалі в Кременчуці, бо був п’яний
Олександр Некрасов із села Коломицівка Глобинського району зі своєю донькою Аліною. Півтора тижні тому чоловік загубив дівчинку на автовокзалі в Кременчуці, бо був п’яний

15 червня 35-річний Олександр Некрасов із села Коломицівка Глобинського району загубив на автовокзалі в Кременчуці свою 11-місячну доньку Аліну.

Його 35-річна дружина Лариса Чупріна лишилася пасти череду, а чоловіка з дитиною відправила на базар у місто. Аліну Олександр ніс у спеціальному рюкзаку для немовлят.

— У місті Олександр зустрів малознайомого чоловіка. Каже, що випив 200 грамів горілки й бокал пива. Дитина весь час була з ним. Він її навіть годував, — розповідає Юрій Сулаєв із обласної міліції.

— Після того я пішов на вокзал і збирався їхати додому. Коли спускався в туалет — підсковзнувся й впав. У мене ж тиск підвищується, та ще й спекотно було. Тому я й знепритомнів, — розповів Олександр у міліції.

За 15 хв. він отямився й побачив, що дитина зникла. Аліну підібрала жителька з Козельщини й віднесла в дитячу лікарню. У малої забій лоба і травма голови.

Батько знайшов дитину через міське управління міліції. Того ж дня йому її повернули.

Олександр Некрасов і Лариса Чупріна приїхали в Коломицівку два роки тому із села Пустовійтове Глобинського району. Живуть у старій глинобитній хаті під очеретом. Опалюється вона пічкою, туалет і вода надворі. Із початку року їх поставили на облік.

— Родина неблагополучна. Не розписані, господарства й городу не тримають. Обоє ніде не працюють. Живуть із допомоги на дитину. Мати часто випиває, батько інколи теж буває нетверезий, — розповідає секретар Жуківської сільради Марія Терещенко, 52 роки.

У травні виконком сільради виніс жінці попередження, щоб припинила пити.

— Олександр намагався влаштуватися на роботу, їздив у Глобине на м"ясокомбінат. Але як він може працювати, якщо жінка п"є? — зауважує Терещенко.

— Поки що родину не позбавлятимуть прав на дитину, бо це дуже складно зробити, — розповідає Яна Холодна з обласної міліції. — Треба, щоб було постійне невиконання батьківських обов"язків.

Із січня по травень цього року на Полтавщині прав на дітей позбавили 103 родини й підготували документи ще на 158.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Некрасов загубив доньку Аліну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі