середа, 24 вересня 2008 18:25

Олександр Гроза сам себе підпалив

24-річний Олександр Гроза з Оболоні Семенівського району підпалив себе через сварку з цивільною дружиною Світланою. Перед тим чоловік облився бензином. У Грози обпечено 25% тіла. Він лікується в реанімаційній палаті хірургічного відділення райлікарні.

Останні два місяці Олександр алкоголю не вживав. Минулого тижня пішов до місцевого бару, випив. Прийшов додому. Посварився зі Світланою Поповою. Жінка забрала власну дитину та пішла в село Тукали до батьків. Олександр через це себе підпалив.

Зараз чоловік лежить сам у палаті. Розмовляти відмовляється. Біля нього чергує Світлана.

У сільській раді кажуть, що Гроза був раніше засуджений. Проте рідні на нього не скаржилися. Чоловік проживає в Оболоні разом із матір"ю та вітчимом. Мати розповідати про те, що трапилося, відмовляється. Саме вона побачила палаючого сина. Погасила на ньому полум"я, викликала "швидку".

Лікарі кажуть, що чоловік був п"яний, коли на ньому загорівся одяг. Можливо, тому не одразу відчув біль. Хірург Віктор Цвях бачив в Олександра на руках шрами. Припускає, той колись різав собі вени.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Гроза сам себе підпалив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі