пʼятниця, 29 серпня 2008 17:35

Олега Внукова знайшли на березі річки

20 серпня житель селища Семенівка Ігор Лисенко пішов рибалити на Криву Рудку. На березі річки в піску побачив чоловіче тіло. Повідомив до міліції. Правоохоронці тілесних ушкоджень не виявили. Тіло відправили на експертизу до міста Хорол.

На впізнання тіла запросили 22-річну жительку Семенівки Катерину Чепурну — у неї зник співмешканець 33-річний Олег Внуков. Та чоловіка вона не впізнала, бо тіло розпухло й було синім. Однак матір жінки підтвердила, що то Олег.

Внуков жив із дядьком Василем Іщенком та братом Олександром. Чоловіки не відмовлялися від чарки. Олег кілька разів сидів у в"язниці за бійки та крадіжки. Родом він був із міста Дружківка Донецької області. Його батьки померли. За вісім днів до загибелі Внуков почав жити з Катериною Чепурною. Вони познайомилися на ринку.

Внукова перед смертю забирали до міліції. Він був напідпитку, бушував. Після трьох діб утримання його відпустили. Додому не прийшов. Тож співмешканка заявила до райвідділу міліції про зникнення чоловіка.

— Він ніби передчував загибель. Говорив, що з ним має щось статися. Як вип"є, то з ним робилося щось дивне, — каже Катерина. — Мені шкода чоловіка. Ми планували вилікувати його від алкогольної залежності. Жити сім"єю.

Сусіди говорять, що колись Олег хотів повіситися.

Поховати Внукова допомогла селищна рада — виділили труну та машину. На вінок склалися сусіди.

У Семенівській сільраді кажуть, сім"я Чепурної — неблагополучна. Катерина має двох дітей від різних чоловіків. Хлопчика, якому рік і 8 місяців, та 8-місячну дівчинку відправили до дитбудинку. Жінка хотіла їх забрати, та не дозволяють умови. Катерина — інвалід третьої групи, у неї хворе серце. Живе з матір"ю на пенсію з інвалідності. Цегляна хата потребує ремонту.

Зараз ви читаєте новину «Олега Внукова знайшли на березі річки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі