четвер, 03 квітня 2008 20:49

Олег Заприкут повісився на мотузці для вуликів

28 березня поховали 8-річного Олега Заприкута із села Черняківка Чутівського району.

Напередодні дитина гралася на подвір"ї у діда й баби. О 16.30 його покликали до хати, а він не відгукнувся. Згодом дід знайшов малого, повішеного на мотузках, біля причепа від трактора і викликав міліцію та фельдшера, розповідає Тетяна Блавацька з управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.

— Це сталося, доки Віра Георгіївна й Олексій Анатолійович обідали. Як знайшли, дитина ще була тепла. Олегові робили штучне дихання, але все марно, — каже секретар Черняківської сільради Алла Головіна, 46 років. — Дідусь дитини займається пасікою. На тому причепі перевозив вулики. З нього звисали мотузки. Як хлопець на них повісився, невідомо. Свідків не було.

Олег — учень другого класу школи в Кочубеївці Чутівського району. Жив із батьками та молодшою сестрою. Його мати Оксана, 28 років, нині у декретній відпустці із півторарічною донькою Ангеліною. Батько Володимир, 33 роки, працює комірником на одній із баз Полтави.

— Хороша сім"я, роботяща. Не якісь там п"яниці. Хлопчик гарний такий був, — додає Алла Головіна.

Зараз ви читаєте новину «Олег Заприкут повісився на мотузці для вуликів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі