вівторок, 16 вересня 2008 19:49

Олег Січкар повісився вдома

У неділю минули дев"ятини по жителю Лохвиці 37-річному Олегу Січкарю. 6 вересня він повісився вдома. Тіло знайшов його батько Іван Січкар, 70 років. Повідомив у міліцію. Причина самогубства не відома.

— Два місяці перед тим Олега не було вдома, він лікувався від психічного захворювання в Снітині на Лубенщині, — каже мешканка вул. Пушкіна в Лохвиці, де жив покійний. На вигляд 50 років, одягнена в затертий халат і фартух. Не називається, бо боїться батька покійного.

Каже, Олег добре навчався в школі.

— Хотів стати військовим, — продовжує. — Але, не довчившись в училищі, пішов на строкову службу. Після того не зміг відновитися через проблеми з документами — саме розвалився Радянський Союз. У нього батьки не зовсім психічно здорові.

Матір утопилася в колодязі років 20 тому.

— Батько грубий і злий у спілкуванні, часто буває п"яним, — стверджує жінка. — Одного разу почав трощити усе вдома, сварився з сусідами. Довелося викликати міліцію. Тому Олегові нелегко було в батьківській хаті.

Кілька років мешкав окремо, жив у цивільному шлюбі з Оксаною.

— Коли виявили психічне захворювання й дали другу групу інвалідності, жив у родичів, приймав пігулки, — веде далі. — Був на заробітках у Києві. Як приїхав два місяці тому, почав дебоширити. Його забрали до психлікарні.  Щойно повернувся, день перед смертю побув удома. Жаль, що так сталося — Олег був хорошим хлопцем, добрим, чуйним, захоплювався рибалкою.

Зараз ви читаєте новину «Олег Січкар повісився вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі