пʼятниця, 14 грудня 2007 16:15

Олег Дубровський відкрив власну друкарню

Позаминулої суботи в Полтаві поховали депутата Октябрської райради, керівника "Полтавської друкарні" ОлегаДубровського, 45 років.

— Друкарня була його улюбленим дітищем, — ділиться депутат Октябрської райради Лідія Сіренко, 50 років. — Вільного часу не мав. Мало не щодня до десятої вечора — на роботі. Іноді знаходив вільну хвилинку для риболовлі.

Олег Вікторович народився в селі Лебедин на Черкащині. 1972 року переїхав із батьками до Полтави. В інституті вивчився на інженера-технолога. За направленням працював директором Чудівського райоб"єднання громадського харчування в Новгородській області. Після армії був інженером-технологом комбінату громадського харчування в Полтаві. 1993 року відкрив власну друкарню. Був членом полтавського осередку Соцпартії.

Дружина Дубровського Алла Борисівна працювала бухгалтером у друкарні чоловіка. Донька Вікторія навчається на Полтавському факультеті Університету культури і мистецтв.

— Хотів зробити так, щоб кожен полтавець на день народження отримував вітальну листівку. Не встиг, — згадує Сіренко. — На сесіях принципово вивчав питання розподілу земельних ділянок. Якщо не міг прийти на збори, завжди заздалегідь попереджав. Німецька педантичність.

Три тижні тому Дубровський раптово захворів. Поїхав на лікування до Росії. Там і помер 28 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Олег Дубровський відкрив власну друкарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі