вівторок, 25 березня 2008 17:48

Однокласниці зіпсували куртку Руслані Ківшик

— Руслана Ківшик сказала, що Яна Калинська хоче дружити з однокласником Сашком Вовком. Звідси й виник конфлікт. Бо в Яни в Миргороді є хлопець. І їй такої слави не треба. Мабуть, Руслана приревнувала Сашка до Яни, — розповідає про сварку між своїми однокласницями учениця 7 класу школи в Гаркушинцях на Миргородщині Віка Кириченко, 13 років.

— Я їй сказала, що це не правда, — каже Яна. — Руслана ще й мою подругу Таню Іващенко обізвала нецензурними словами. Ми з Танею з курточки Руслани висмикнули трохи пуху.

Наступного дня до школи прийшла мати Руслани 31-річна Ольга Ківшик.

— Ми втрьох на перерві сиділи на підвіконнику. Мама Руслани спочатку взяла Яну за волосся і почала тягати, — згадує 13-річна семикласниця Таня Іващенко. — Сказала, що ми всі її Руслану ненавидимо, обзиваємо. Говорила нецензурні слова. Мене взяла за щоку і почала зі всієї сили тягати в різні сторони, потопталася по ногах. Потім сказала Віці Кириченко, що вона некрасива. Вдарила її долонею по щоці. Мені пригрозила, що по дорозі додому перестріне й ще поговорить. Я подзвонила татові, щоб він зустрів мене.

Мати Тані Іващенко написала заяву до міліції з проханням розібратися та порушити кримінальну справу за фактом побиття.

— Складу злочину в цьому інциденті не вбачається, — пояснює дільничний інспектор, лейтенант міліції Вадим Ярмоленко, 26 років. — Батьки мають право подати в приватному порядку позов у суд.

Ольга Ківшик запевняє, що дітей не била:

— Таню Іващенко я тоді лише взяла за щоку. Ніколи не била дочку Руслану. А тут чужі діти. Для чого це мені треба?

— У перехідному віці між дітьми іноді виникають непорозуміння, — пояснює директор Гаркушинської школи Іван Вітенко, 56 років. — Ми провели педраду, на якій були присутні як діти, учасники конфлікту, так і їхні батьки. Порозумілися між собою. Атмосфера в класі тепер нормальна.

Зараз ви читаєте новину «Однокласниці зіпсували куртку Руслані Ківшик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі