середа, 20 серпня 2008 18:25

Оберуть найкращих перевізників

До Дня міста, 23 вересня, в Полтаві визначать трьох найкращих перевізників пасажирів. За перше місце заплатять 1,5 тис. грн, за друге — 1 тис., за третє — 500 грн.

Заявки прийматимуть до 1 вересня за адресою майдан Незалежності, 16.

— Уже маємо до 20 заявок від перевізників, — розповідає начальник культурно-мистецького відділу міського управління культури Ольга Тертична, 43 роки. — Є й державні, й приватні підприємці. Серед них усі види громадського транспорту.

До 15 вересня комісія перевірятиме роботу громадського транспорту. Для всіх визначили вісім критеріїв. Це відсутність порушень і скарг, а також зауважень від контролюючих органів; естетичний вигляд транспортного засобу; його комфортне обладнання; культура поведінки й гідний вигляд екіпажу; надання своєчасної інформації пасажирам; дотримання маршруту і графіка; якість музичного супроводу та пропаганда національної культури.

— Комісія знаходитиметься на рейсах і проводитиме опитування пасажирів. Це буде комплексне рішення сімох її членів, представників преси і громадських організацій, — веде далі Тертична.

Зараз ви читаєте новину «Оберуть найкращих перевізників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі