четвер, 19 лютого 2009 19:53

Новини коротко

У Кременчуці створено університет для пенсіонерів. Ректором став Михайло П"ятенко — керуючий справами Автозаводського райвиконкому. Перші 100 слухачів-пенсіонерів прийдуть на заняття з 1 березня 2009 року, а 1 вересня до них приєднаються ще 100 студентів.



Полтавським аграріям на весняно-польові роботи треба 2 млрд грн. Вони мають чверть необхідного пального. Міндобрив вистачить, лише щоб підживити озимі культури. Сільгоспвиробники ремонтують техніку і сподіваються вчасно вийти в поле. Кошти, виручені з продажу зерна, планують витратити на закупівлю пального. З весни воно подорожчає.



Голова Новосанжарської райради Юрій Лебедин жодного разу не отримував зарплати. Цей факт підтвердила ревізія контрольно-ревізійного управління. Усі нарахування він направляв на потреби райлікарні, закладів освіти та медицини району. Також Лебедин не отримував кошти на відрядження, паливно-мастильні матеріали й зв"язок. Це забезпечило економію бюджетних коштів майже на 50%.



Великобагачанський райавтодор придбав "лежачих поліцейських" — дорожні перепони для автомобілів. Їхня вартість становить 14,5 тис. грн. Після потепління обмежувачі швидкості покладуть біля школи в центрі селища.



Через економічну кризу Кременчуцьке рекламне агентство "Рекламний центр на Московській" запустило в місті соціальну рекламуз. На біґ-бордах зображені діти, які з усмішкою промовляють: "Життя любить оптимістів:)". В агентстві коментують: це зроблено, щоб на прикладі дітей навчитися думати про майбутнє позитивно.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі