четвер, 15 січня 2009 15:53

Новини коротко

Із 3 лютого в Полтаві змінюються короткі телефонні номери екстрених, довідково-інформаційних служб. Відповідна заміна цих номерів відбувається поетапно по всій Україні через перехід на єдину Національну нумерацію. Тож із лютого подзвонити рятувальникам у Полтаві можна буде за номером "101" (замість "01"), міліції — "102", швидкій допомозі — "103", в аварійну службу газової мережі — "104". Із тризначних на чотиризначні номери переводять комунальні служби. Зателефонувати в єдину контрольно-оперативну диспетчерську службу "05" можна буде за номерами: з житлово-комунальних питань — "1580" (замість "080"), із питань торгівлі — "1561" (замість "061"). Номер аварійно-диспетчерської служби "Полтаваліфту" змінюється з "086" на "1586".



У Котелевському районі назавжди закрили дві перукарні, ще дві — до усунення недоліків, виявлених органами контролю. Працівники санепідемстанції нарікають на порушення правил гігієни в цих закладах. Наклали 16 штрафів, від роботи відсторонили вісім працівників. Загалом на Котелевщині працює 11 перукарень.



В агрофірмі "Шишацька" підбили підсумки року, відзначили найкращих працівників. Дояр Дмитро Чипенко із Чернишівки Шишацького району став першим серед майстрів машинного доїння корів. У середньому він отримав від кожної корови по 5,6 т молока за рік. Тобто в середньому кожна корова щодня давала по 15 л молока. В агрофірмі зазначають, що останнім часом майстрами машинного доїння працюють дедалі більше чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі