четвер, 27 листопада 2008 14:35

Новини коротко

Економічна криза не вплине на вчасність виплати пенсій і грошових допомог, запевняють в управлінні Пенсійного фонду в Полтавській області. Мінімальний розмір пенсій збільшуватиметься надалі. У проекті бюджету наступного року передбачене подальше щоквартальне зростання пенсій. Бюджет має затвердити Верховна Рада.



Протягом року в області зафіксовано 60 фактів хабарництва та 34 корупційні діяння. Серед корупціонерів п"ять депутатів місцевих рад. Шестеро людей перебувають під вартою, двох із них заарештовано. Найбільше поширена корупція в органах влади й управління, в освіті, медицині.



Клірика Луганської єпархії Володимира Орачева призначили на посаду єпископа Кременчуцького і Лубенського Української православної церкви Московського патріархату. За рішенням Синоду попереднього єпископа Євлогія перевели в Суми. Він пробув на посаді півроку.



Українці посіли перше місце на чемпіонаті світу із гирьового спорту в місті Шатіллоні на півночі Італії. Полтавка Катерина Ваніна у ваговій категорії понад 70 кг за 10 хв. підняла пудову гирю 237 разів і вчетверте виборола звання чемпіонки світу. Полтавець Олег Капшук переміг у категорії 70 кг і встановив новий рекорд України із поштовху двох гир вагою 32 кг. А Валерій Дромашко в категорії до 90 кг установив новий рекорд України — 291 підйом.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі