четвер, 29 травня 2008 21:30

Новини коротко

28 травня на вул. Халаменюка, 10 у Кременчуці загорілася квартира на першому поверсі. У пожежі обгорів 43-річний чоловік. У нього опіки рук, обличчя і живота. Обставини пожежі з"ясовують. Через випадок відключили газ у під"їзді.



Всесвітній економічний форум уперше підготував дослідження конкурентоспроможності областей України. Серед лідерів опинилися Закарпатська і Львівська. Найгірші показники у Криму (3,99 бала), Полтавської (4,02 бала), Вінницької (3,98 бала), Херсонської (3,9 бала) і Черкаської областей (3,85 бала). Абсолютним лідером конкурентоспроможності визнаний Київ, показник якого (4,25 бала) відповідає рівню Хорватії.



У Кременчуці визначилися з місцем будівництва театру. Його зведуть замість колишнього кінотеатру "Дніпро" у Придніпровському парку. Розглядали ще дві пропозиції. Перша — поблизу пам"ятника Тарасові Шевченку. Та довелося би зносити приватні садиби, платити компенсації власникам. Також пропонували будівництво на місці нинішніх оптових магазинів на вул. Першотравневій. Однак ці приміщення належать НАК "Укртранснафта" й урядом заборонено будь-яке відчуження майна компанії.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі