четвер, 24 квітня 2008 18:10

Новини коротко

У Гадячі знайшли викрадену автівку харків"янина. 17 квітня у райвідділі отримали повідомлення, що в Харкові угнано автомобіль "Тойота-Камрі". Авто рухалося в напрямку Гадяча. Біля села Вельбівка міліція почала переслідування. Водій не впорався з керуванням і врізався в електроопору. Викрадач — 31-річний житель села Степанівка Сумської області.



У Пирятині відбудовують Успенську церкву в березовому сквері на вул. Радянській. На місці будівництва зробили фундамент. Поставили хрест. За ніч невідомі розібрали частину фундаменту. На хресті крейдою написали погрози. Поруч із будівництвом тепер стоїть вагон. Там моляться парафіяни.



31 травня та 1 червня на трасі в селі Патлаївка під Полтавою пройде Вища ліга ІV етапу чемпіонату України з мотокросу. Змагатимуться 120 гонщиків із Києва, Полтави, Донецька, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Чернівців, Сум, Чернігова. Силами мірятимуться також найкращі в Україні екіпажі мотоциклів із колясками. 31 травня змагання почнуться о 12.00, 1 червня — о 10.00.



186 золотих і срібних медалістів Кременчука отримають іменні годинники вітчизняного виробництва з логотипами міської ради. Випускникам їх вручить мер Микола Глухов на щорічному балу медалістів. На подарунки з міського бюджету виділили 19 тис. грн. У Кременчуці цього року випускається до 1,5 тис. учнів.



Великодньої ночі в Полтаві працюватиме додатковий транспорт. Їздитимуть чотири тролейбуси за маршрутом "Південний вокзал — Центр — Браїлки — Половки — Алмазний — Південний вокзал", по два в зустрічних напрямках. До Сампсонівської церкви в Яківцях курсуватиме автобус від вул. Сінної.  Ще один їздитиме вночі від центру до Хрестовоздвиженського монастиря. За маршрутом "Кільцевий" возитимуть чотири автобуси.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі