четвер, 10 квітня 2008 19:10

Новини коротко

Заступник голови Секретаріату президента Роман Безсмертний під час селекторної наради назвав Полтаву містом, де вулиці прикрашають не квіти, а сміття. Це стосується вул. Нікітченка, Енгельса, Заводської, Гожулянської, Сортировочної, в районі школи N13. "Там сміття можна вагонами вивозити," — дорікнув Безсмертний.



Голові Крюківського районного суду Кременчука Іванові Дядечку замість украденої в нього зброї видали новий пістолет Макарова. Кременчуцька міліція оприлюднила версію крадіжки: зброю в судді поцупили професійні злочинці й відвезли до Грузії. "Не виключено, що таким чином мені намагалися помститися", — зазначив Дядечко.



Апарат Полтавської облдержадміністрації з початку року розширюється, посадовцям не вистачає кабінетів. Управління освіти та управління охорони здоров"я називатимуться Головними управліннями і збільшать штат до 23 осіб кожен. Статус Головного передбачає підвищення зарплат.



Владислав Григоренко з Комсомольська у складі збірної команди України виборов третє місце в особистих змаганнях і перше — в командних під час чемпіонату Європи зі стрільби з пневматичної зброї серед юніорів, що проходив у Вінтертурі в Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі