вівторок, 29 липня 2008 17:56

Нові вказівники вулиць встановлюють у Полтаві

На центральних вулицях та перехрестях Полтави до кінця серпня встановлять 150 металевих вказівників на світловідбивній основі. На них будуть назви вулиць та провулків, об"єктів соціального й історичного значення.

— Міський голова Андрій Матковський у червні на одній із апаратних нарад міськвиконкому дав доручення встановити ці вказівні знаки, — розповідає Андрій Лямін, 26 років, із міського управління житлово-комунального господарства. — Вони слугуватимуть для кращого орієнтування туристів у нашому місті, приїзд яких очікують на відзначення 300-річчя Полтавської битви. Зображення буде видно навіть уночі. У подальшому плануємо використати пластикові вказівники з назвами вулиць та нумерацією на всіх будинках у місті.

Установили 63 світловідбивні покажчики на вул. Леніна, Комсомольській, Пушкіна, Шевченка, Зіньківській. Гроші на це виділив спонсор, який не захотів називатися.

Зараз ви читаєте новину «Нові вказівники вулиць встановлюють у Полтаві ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі