четвер, 27 листопада 2008 14:30

Нефедович заперечує свідчення слідства

25 і 26 листопада в Автозаводському райсуді Кременчука відбулося чергове слухання справи 33-річного Леоніда Нефедовича, колишнього директора торгового дому "Тульчинка-Кременчук". У ніч на 5 квітня поблизу палацу культури він на "Порше-Каєн" розірвав на шматки трьох пішоходів: подружжя 30-річного Юрія і 25-річну Аліну Сохіних та їхнього друга Євгена Бринова, 30 років.

Слідчі вказують на явне алкогольне сп"яніння підозрюваного. Сам же Нефедович це заперечує. Пояснити, чому від нього було чути запах алкоголю, не може.

— У ту ж ніч я допитував пасажира Ігоря Конюхова. Він сказав, що із Нефедовичем випили по пляшці вина, — каже слідчий відділу розслідування ДТП Станіслав Шевченко, 29 років. — Ще він сказав, що машиною керував водій Коля, а вони були на задньому сидінні.

Підсудний говорить, що свідчення Конюхова не відповідають дійсності.

— Нефедович був неадекватний. Спілкуванню не піддавався. На запитання, хто він, хто був за кермом, не відповідав. Було чути явний запах алкоголю, — розповідає слідчий Віктор Цурапа, 38 років. — Не міг зорієнтуватися в просторі, йому було важко стояти, сперся об стіну.

Допит Нефедовича відразу після затримання проводив 33-річний слідчий Микола Прогрущенко:

— Алкогольне сп"яніння було добряче. Ішов невпевнено. Коли в Автозаводському райвідділі міліції він сів на табурет, його качало. Я намагався із ним спілкуватися. Він мовчав.

Зараз ви читаєте новину «Нефедович заперечує свідчення слідства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі