пʼятниця, 18 квітня 2008 19:12

Наталія Кіблицька готувалася до весілля

 

— Вона поспішала жити. У два роки по квартирі ходила в моїх туфлях на підборах. У дитсадку, було, всю групу роздягне й на горщики посадить, шнурки всім зав"язувала. У вісім років навчилася куховарити. Подруг мала стільки, що мало в кого за життя буває, — розповідає 45-річна Катерина Кіблицька з Полтави. Жінка працює старшою медсестрою.

Її донька Наталія, 21 рік, померла минулої неділі в реанімації обласної лікарні. Дівчина була у глибокій комі. Такий стан спричинили ускладнення після переривання вагітності. Понад місяць вона лежала на збереженні в Полтавській лікарні N5.

Народилася Наталія в родині військовослужбовця та медсестри. До восьми років жила в селі Старичі на Львівщині. Має старшу на два роки сестру Олену і 13-річного брата Андрія.

Пізніше родина оселилася у військовому містечку села Вакуленці Полтавського району. У 13 років Наталія познайомилася з Валерієм Лебедем. У травні цього року вони планували одружитися.

— Познайомилися 9 травня біля місточка у Вакуленцях, — згадує наречений Валерій, 24 роки. — Такою веселою була.

Коли була студенткою філологічного факультету Полтавського педуніверситету, переїхала із родиною до Полтави. Цього року Наталія мала отримати диплом.

— Завуч школи N38 питала в нас, де знайшли таку дівчину, — розповідає викладач університету Любов Сологуб. — У класі вона була господарем. Діти за нею ходили і дзвонили навіть після практики.

— Складно повірити в її смерть, — ділиться одногрупниця Наталії Олена Орлова. — Хочеться, щоб вона зараз зайшла і, як завжди, сказала: "Дєвки, все під контролем!"

Зараз ви читаєте новину «Наталія Кіблицька готувалася до весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі