четвер, 08 листопада 2007 07:08

Найстаршій проститутці Бабі Язі 50 років

Із початку року міліціонери затримали 220 осіб, які надають сексуальні послуги в Полтавській області. Серед затриманих три чоловіки.

— Найбільше повій у Полтаві та Кременчуці. Щотижня влаштовуємо на них облави, — розповідає 34-річний Юрій Шварц із Полтавського обласного управління міліції.

За словами Шварца, до 2006 року за проституцію була кримінальна відповідальність. Нині штрафують на 85 грн.

Найнижча каста повій — "трасовички". Вони коштують від 50 до 100 грн. За ніч обслуговують до 15 клієнтів, найчастіше водіїв-дальнобійників. У місті переважно працюють елітні проститутки-одиначки. Мають до п"яти постійних клієнтів. Беруть за ніч від 200 до 1,5 тис. грн. За місяць при п"ятиденному робочому тижні можуть заробити до 30 тис. грн.

— На трасі 90 відсотків проституток — наркоманки, — зауважує Шварц. — Кожна друга судима за купівлю або продаж наркотиків. Багато мають венеричні хвороби.

Вік повій від 18 до 35 років. Найстаршій у Полтаві 50 років. Її називають Бабою Ягою. Жінка каже, займається проституцією не для прибутку. Це її стиль життя.

Торік міліція затримала в Полтаві чоловіка, який займався проституцією. У Кременчуці порушили кримінальну справу проти сутенера.

Зараз ви читаєте новину «Найстаршій проститутці Бабі Язі 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі