понеділок, 19 травня 2008 17:41

Найбільше заробляють у Гребінківському районі

У середньому по 2080 грн на місяць платять у Гребінківському районі. Це на 370 більше, ніж у Полтаві, й майже на 200 грн, ніж у містах Кременчук та Комсомольськ. Такі дані за лютий оприлюднило Головне управління статистики в області.

— У нас є станція Гребінка Південної залізниці. Її обслуговують локомотивне та вагонне депо, 18 дистанція колії та будівельно-монтажне експлуатаційне управління. Там працюють до трьох тисяч чоловік, які отримують більше 2 тисяч, — пояснює начальник управління економіки Гребінківської райдержадміністрації Лариса Степаненко.

На другому місці — Диканський район. Середня зарплатня там — 1570 грн.

— 40 відсотків людей у нас зайняті в сільському господарстві. Там на місяць платять по 1100 гривень. А в інших районах аграрники отримують по 800–900, — розповідає 34-річний Віталій Дейнека з Диканської райдержадміністрації. — Близько двох тисяч заробляють у підприємствах управління магістральних газопроводів Київтрансгаз.

У Машівському районі за місяць працівники отримують по 1536 грн. Із міст найбільше заробляють у Комсомольську — 1876. Там найвищі зарплати на підприємствах: "Славутич—Руда—Україна", "Фераліт", "Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат".

Кременчужани за рівнем середніх зарплат — на другому місці. На місяць вони одержують по 1843 грн. Найбільше — на підприємствах "Автокраз", "Вагонобудівний завод", "Кредмаш", "Укртатнафта". Там працюють понад 45 тис. осіб, яким платять понад 2 тис. грн. Полтавці за місяць мають у середньому 1710.

Зараз ви читаєте новину «Найбільше заробляють у Гребінківському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі