вівторок, 04 грудня 2007 18:16

На зупинках збудували продуктові магазини

У райцентрі Кобеляки на вул. Шевченка, біля відділення "ПриватБанку", на зупинці громадського транспорту добудовують продуктовий магазин.

У місті вже перебудували дві зупинки — біля них відкрилися магазини "Господар" на вул. Полтавській і "SV" на вул. Шевченка, навпроти поштового відділення.

— Це хороша ідея, — вважає жителька Кобеляк Олена Клименко, 28 років. — Мені часто доводиться стояти на зупинці на вулиці Полтавській. Тепер тут і від дощу можна сховатися, і заодно скупитися.

Зупинки в Кобеляках були збудовані ще за радянських часів. Нині міська влада будує на їх місці нові залізобетонні. Земельні ділянки на кілька років здають в оренду підприємцям, щоб ті споруджували торгові павільйони й заодно слідкували за чистотою навколо.

— Задум має лише плюси, — переконаний мер Кобеляків Олександр Ісип, 32 роки. — Це й додаткове освітлення вулиці. Також отримуємо орендну плату, яку спрямовуємо на благоустрій.

Зупинку на вул. Шевченка біля Вічного вогню міська влада вирішила в оренду не здавати.

Зараз ви читаєте новину «На зупинках збудували продуктові магазини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі