середа, 14 травня 2008 17:10

На турнірі з боулінгу роздавали презервативи

13 травня в боулінг-клубі "Турбіна" торгово-розважального центру "Екватор" відбувся міський чемпіонат із боулінгу на кубок мера Андрія Матковського. У змаганнях взяли участь команди вищих навчальних закладів.

На чемпіонаті зареєстрували 17 команд по 6 учасників. У кожної на столах лежать буклети про здоровий спосіб життя із двома презервативами всередині від міського управління у справах сім"ї, молоді та спорту.

Відкриває турнір мер міста Андрій Матковський.

— Я покажу, як не треба кидати шар, — жартує він перед кидком. Його куля скотилася в яму, не вибивши жодної кеглі. За другим разом міський голова збив сім кеглів із десяти.

У першому турі змагань учасники за 40 хв. мали заробити якнайбільше страйків — збивання усіх кеглів за один раз. У другому — грали на очки. Перемогла команда Полтавського університету споживчої кооперації України. Вона набрала 143 очки. Друге місце виборола команда Української медичної стоматологічної академії, третє — Полтавський факультет Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого.

Переможцям вручили кубок, три волейбольні м"ячі та сертифікати на 10 год. безкоштовної гри в боулінг. За друге місце отримали сертифікат на 9 год., за третє — на 8. Усім учасникам дали грамоти, медалі, чіпси та квитки в кіно.

Зараз ви читаєте новину «На турнірі з боулінгу роздавали презервативи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі